Ik ben Esmeralda Libert, van Curaçaose afkomst en ik heb een diepe passie voor bakken. De passie voor bakken heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn lieve ouders. Mijn vader bakte vroeger broodjes en mijn moeder af en toe een taart. Toen ik eenmaal op mezelf ben gaan wonen bakte ik regelmatig een cake en hield ik er al van om te experimenteren met verschillende cakes en smaken.
Na jaren van bakken had ik de behoefte om me meer te verdiepen en besloot ik dat het tijd werd om me meer te verdiepen in de patisserie. Via het Culinair Centrum Beverwijk heb ik de opleiding Patisserie gevolgd en mijn diploma behaald.

Bij mij kunt u terecht voor al uw custom made taarten in verschillende thema’s. Daarnaast maak ik uw gelegenheid compleet met heerlijke cupcakes in verschillende smaken. Natuurlijk maak ik ook met alle liefde de echte authentieke Bolo di Cashupete, Bolo di Ponche Crema, Bolo di Pistachio en Bolo di pruimu.
Inmiddels is het assortiment uitgebreid en kunt u naast taarten en cupcakes ook bij mij terecht voor heerlijke handgemaakte bonbons en andere chocolade treats.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een taart op maat, cupcakes of andere lekkernijen?
Neem dan hier HIER contact op.

Speciale aanvraag

Een kinderfeestje, een babyshower, of iets anders te vieren?
Esjes Cakes maakt uw gelegenheid compleet. Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgave aan!