Bestellen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uiterlijk 3 weken voor de leverdatum te bestellen. Wij werken met een agenda en nemen een vastgesteld aantal taarten/cupcakes aan per dag.

Heeft uw bestelling spoed? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij spoedtaarten die binnen 5 dagen geleverd moeten worden, wordt er 20% aan spoedkosten berekend.

U kunt uw bestelling plaatsen via Whatsapp, per email of via het contactformulier op de website. De bestelling is definitief zodra de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is voldaan.

Onze cakebowls zijn voor ieder weekend te bestellen, zolang de voorraad strekt.  Wilt u de cakebowls op een andere dag ontvangen dan in de agenda mogelijk is, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben ook glutenvrije en lactosevrije taarten, informeer naar de mogelijkheden.

In onze keuken werken wij  met producten zoals: melk, tarwe, noten, ei, lactose, cacao, bonen en gluten. U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën en deze door te geven bij uw bestelling. Esjes Cakes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Wij hebben bepaalde producten die ook vegan te verkrijgen zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Betalen

De bestelling is definitief zodra de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is voldaan. Het restant bedrag kan op de dag van ophalen/leveren ter plekke worden voldaan.

De aanbetaling dient uiterlijk 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum te zijn ontvangen. Is de aanbetaling niet voldaan? Dan komt uw plekje te vervallen en wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Annuleren

Bestellingen kunnen tot 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum kosteloos worden geannuleerd. De aanbetaling wordt binnen 7 dagen aan u overgemaakt.

Bij het annuleren van bestellingen binnen 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum komt uw aanbetaling te vervallen.

Indien u reeds het volledige bedrag heeft betaald wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Esjes Cakes is een eenmanszaak. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé-aangelegenheden waardoor een opdracht niet door kan gaan, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Het kan voorkomen dat een bestelling geannuleerd moet worden. In dit geval zal er een restitutie van het al door u betaalde bedrag plaatsvinden. Dit wordt teruggestort naar het bij ons bekende rekeningnummer.

Ophalen

Uw bestelling kan op de afgesproken tijd worden opgehaald op de afgesproken locatie.

Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Esjes Cakes zorgt ervoor dat uw bestelling stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoersklaar is.

Esjes Cakes zal u altijd adviseren in de wijze waarop vervoert dient te worden. Het algemene advies luidt; op de vloer van de auto, bijvoorbeeld voor of achter de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Een achterbak kan ook zeker een mogelijkheid zijn, mits deze leeg is, Esjes Cakes kan op aanvraag een stukje antislip meegeven.

Bezorgen

Naast het ophalen van uw bestelling is het ook mogelijk, mits de agenda het toestaat, uw bestelling tegen bezorgkosten te laten bezorgen.

Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht: €5
Amsterdam: €7,50

Daarbuiten hanteren wij een starttarief van € 10,00 + €0,30 per gereden kilometer, heen en terug.

Klachten

Onze taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur, zodat Esjes Cakes uw klacht kan beoordelen en tot een passende oplossing kan komen. Klachten die na 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen. Esjes Cakes is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie.

Klachten kunt u melden via info@esjescakes.com