top of page

Veelgestelde vragen

 • Hoe plaats ik een bestelling?
  U kunt uw bestelling plaatsen via Whatsapp, per e-mail of via het contactformulier op de website. De bestelling is definitief zodra de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is voldaan.
 • Hebben jullie ook een vegan assortiment?
  Wij hebben bepaalde producten die ook vegan te verkrijgen zijn. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Zijn jullie producten geschikt voor mensen met allergieën?
  Esjes Cakes maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit zijn Gluten, Ei, Pinda, Noten, Soja, Lactose en Cacao. Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als u een allergie heeft dient u dit te allen tijde te vermelden om problemen te voorkomen. Esjes Cakes is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.
 • Hoelang van tevoren moet ik bestellen?
  Voorkom teleurstellingen en bestel uw taart ruim van tevoren, soms kunnen wij geen taarten meer aannemen wegens een volle taartagenda. Hoe eerder u besteld, hoe meer zekerheid wij u kunnen bieden. Wij werken met een agenda en nemen een vastgesteld aantal bestellingen aan per dag. Heeft uw bestelling spoed? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij spoedtaarten die binnen 5 dagen geleverd moeten worden, wordt er 20% aan spoedkosten berekend.
 • Ik wil alleen cakebowls bestellen, kan dat?
  Onze cakebowls zijn alleen te bestellen voor de laatste vrijdag van de maand. Wilt u de cakebowls op een andere dag ontvangen dan in de agenda mogelijk is, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Hoe moet ik betalen?
  De bestelling is definitief zodra de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is voldaan. Het restant bedrag dient 2 dagen voor levering bij ons binnen te zijn of kan op de dag van ophalen/leveren ter plekke contant te worden voldaan. De aanbetaling dient uiterlijk 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum te zijn ontvangen. Is de aanbetaling niet voldaan? Dan komt uw plekje te vervallen en wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
 • Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Bestellingen kunnen tot 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum kosteloos worden geannuleerd. De aanbetaling wordt binnen 7 dagen aan u overgemaakt. Bij het annuleren van bestellingen binnen 7 dagen voor de overeengekomen leverdatum komt uw aanbetaling te vervallen. Indien u reeds het volledige bedrag heeft betaald wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Vanaf 3 dagen voor de afgesproken levering kunnen wij u helaas geen restitutie geven op het reeds betaalde bedrag.
 • Kan Esjes Cakes de bestelling annuleren?
  Esjes Cakes is een eenmanszaak. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé-aangelegenheden waardoor een opdracht niet door kan gaan, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Het kan voorkomen dat een bestelling geannuleerd moet worden. In dit geval zal er een restitutie van het al door u betaalde bedrag plaatsvinden. Dit wordt teruggestort naar het bij ons bekende rekeningnummer.
 • Moet ik mijn bestelling ophalen?
  Uw bestelling kan op de afgesproken tijd worden opgehaald op de afgesproken locatie.
 • Hoe moet ik mijn bestelling vervoeren?
  Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Esjes Cakes zorgt ervoor dat uw bestelling stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoersklaar is. Esjes Cakes zal u altijd adviseren in de wijze waarop vervoert, dient te worden. Het algemene advies luidt; op de vloer van de auto, bijvoorbeeld voor of achter de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Een achterbak kan ook zeker een mogelijkheid zijn, mits deze leeg is, Esjes Cakes kan op aanvraag een stukje antislip meegeven.
 • Kan mijn bestelling bezorgd worden?
  Naast het ophalen van uw bestelling is het in overleg soms ook mogelijk uw bestelling tegen bezorgkosten te laten bezorgen. Amsterdam Zuidoost, Diemen, Duivendrecht: € 6,50 Amsterdam: €10,- Daarbuiten hanteren wij een starttarief van € 10,00 + €0,50 per gereden kilometer, heen en terug.
 • Ik ben niet tevreden, wat kan ik doen?
  Onze taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur, zodat Esjes Cakes uw klacht kan beoordelen en tot een passende oplossing kan komen. Klachten die na 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen. Esjes Cakes is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie. Indien er een geschil ontstaat zullen wij tot een maximum van 25% van de totaal prijs vergoeden, uitgesloten zijn: kleurafwijkingen, smaakverschillen, handwerk (waaronder boetseer figuren/puzzelplaatjes). Klachten kunt u melden via info@esjescakes.com.

Bestel bij Esjes Cakes!

Klik hier om onze prijzen te bekijken en een online bestelling te plaatsen!

Foto's (11).png

Bestel bij Esjes Cakes!

Klik hier om onze prijzen te bekijken en een online bestelling te plaatsen!

EsjesCakes-2.jpg
bottom of page