top of page
EsjesCakes-44_edited.jpg

Esjes Cakes

Perfect voor al uw speciale gelegenheden!

Aanbod

Een kinderfeestje, een babyshower, of iets anders te vieren?
Esjes Cakes maakt uw gelegenheid compleet.

Over mij

Ik ben Esmeralda Libert, van Curaçaose afkomst en ik heb een diepe passie voor bakken. De passie voor bakken heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn lieve ouders. Mijn vader bakte vroeger broodjes en mijn moeder af en toe een taart. Toen ik eenmaal op mezelf ben gaan wonen bakte ik regelmatig een cake en hield ik er al van om te experimenteren met verschillende cakes en smaken.

 

Na jaren van bakken had ik de behoefte om me meer te verdiepen en besloot ik dat het tijd werd om me meer te verdiepen in de patisserie. Via het Culinair Centrum Beverwijk heb ik de opleiding Patisserie gevolgd en mijn diploma behaald.

 

​Bij mij kunt u terecht voor al uw custom made taarten in verschillende thema’s. Daarnaast maak ik uw gelegenheid compleet met heerlijke cupcakes in verschillende smaken. Natuurlijk maak ik ook met alle liefde de echte authentieke Bolo di Cashupete, Bolo di Ponche Crema, Bolo di Pistachio en Bolo di pruimu. Inmiddels is het assortiment uitgebreid en kunt u naast taarten en cupcakes ook bij mij terecht voor heerlijke handgemaakte bonbons en andere chocolade treats.

FB_IMG_1692938529623.jpg

Cakebowls

Foto's (9).png

Stel jouw eigen taart samen!

Verjaardag? Babyshower? Gender Reveal Party?

Voor elke gelegenheid bent u bij Esjes Cakes aan het juiste adres.

EsjesCakes-45.jpg

Chocolade